Firma

Over Ons

Alimad S.A. werd in 1985 in Brussel opgericht.
Het hoofdbedrijf is gearomatiseerd water voor de distributiemarkt, centrale inkoop en groothandelaren.

Met ervaring opgedaan in Libanon en Griekenland, richt Alimad zijn productie-eenheid op in België. Zeer snel hebben de opmerkelijke kwaliteit van onze producten en onze concurrerende prijzen ons tot de leiders op dit gebied gemaakt.

De geboorte van Alimad Food S.A., het zusterbedrijf van Alimad, strategisch gelegen in Wallonië.

De afdeling Research and Development (R & D) ontwikkelt eigen formules, zorgt voor een optimale kwaliteit en blijft constant op zoek naar nieuwe producten.

Het assortiment van Alimad Food bestaat momenteel uit Orange Blossom Water, Rose Water, Lemon Specialty en Glucose Syrup.

Het bedrijf breidt zijn assortiment uit door te investeren in een nieuwe productielijn om de productie van nieuwe kleurstoffen en smaken te lanceren die het best voldoen aan de behoeften van de culinaire markt en voedseldranken.

Vandaag hebben “Alimad Food” – producten het vertrouwen gewonnen consumenten van over de hele wereld met een aanwezigheid dominant in Europa, waardoor ze de plaats van leider van de markt.

Wij verzekeren aan al onze producten een overeenstemming met de normen en de wetgeving die van kracht is in het land van consumptie.

Onze afdeling onderzoek en ontwikkeling (R & D) staat tot uw beschikking voor de ontwikkeling van nieuwe producten die het beste aan uw eisen kunnen voldoen.

Ons team

Wij zijn gepassioneerd!
Samir Abousleiman
Samir Abousleiman
Chief Executive Officer Samir@alimad.be
Roula Akiki
Roula Akiki
Secretaris en boekhouding info@alimad.be
Corinne Joubran
Corinne Joubran
Apotheker – Bioloog Kwaliteitscontrole – R&D corinne@alimad.be
Alberto Abourahal
Alberto Abourahal
Plant Manager    alberto@alimad.be